• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Modyfikacja fabrycznego odbiornika radiowego ELTRA 820U JOWITA

Reakcji
23
Szanowni Państwo.

Zapraszam do zapoznania się z moim najnowszym artykułem zamieszczonym w listopadowym numerze czasopisma "Elektronika dla Wszystkich".

Publikacja nosi tytuł: "Modyfikacja fabrycznego odbiornika radiowego ELTRA 820U JOWITA" i znajduje się w rubryce "PROJEKTY dla elektroników".

Strona 29.

https://ulubionykiosk.pl/demo/5188#4

Z poważaniem

Tomasz Łysek

015e9fb1db67f329d52de5958d297a4e_1729862187.jpg

91f97f6102cf59aa324b9abc544ac4fc_1730564239.jpg

Nie dam spokoju!

Nie dosyć, że per "Ty", to jeszcze z małej litery... Co za chamstwo!

W Święto Zmarłych czytaj Pan lepiej artykuł świeckiej pamięci Jerzego Urbana:

"Czytelników rażą na stronach „NIE” „chuje” i „kurwy”, choć nie potrafią zracjonalizować, cóż w tym złego. Macham sztandarem językowej wolności, a przecież są w mowie rzeczy wywołujące z kolei mój nienawistny sprzeciw wewnętrzny. Na przykład paternalistyczne mówienie „na Ty” do kogokolwiek powyżej lat piętnastu, kto tej formy nie odwzajemnia. W ten zaś sposób liczni kapitaliści i inni szefowie pomiatają pośledniejszym personelem, księża owcami, przy konfesjonale i w temu podobnych okolicznościach, a także duchowni oraz belfrzy zawsze – wszystkimi ludźmi młodymi. Kiedy to słyszę, grają we mnie imponderabilia."

Ostatnia edycja:
Na forum(a nawet w całym internecie) obowiązuje coś takiego jak netykieta. Polecam zaznajomić się z tematem a pyskować do kolegów.

Na forum(a nawet w całym internecie) obowiązuje coś takiego jak netykieta. Polecam zaznajomić się z tematem a pyskować do kolegów.
Też daj spokój. Miałem dylemat: odpisać, czy dać satysfakcję mistrzowi ciętej riposty z "wygranej dyskusji", ale stwierdziłem, że jednak nie. Żadnego racjonalnego skutku to nie przyniesie, zostanie kolejna pyskówka na forum. Człowiek nie rozumie i nic na to nie wskazuje żeby miał się ten stan zmienić.

Powrót