• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Monitory GDN-18-120-6-SW + ARV-104-63/4

Reakcji
0
Witam mam do was prośbe.
Ze jestem poczatkującym DIY potrzebował bym jakąś osobę ktora mi zaprojektuje zwrotnice pod te głosniki fotki do kolumn zamieszcze pozniej kolumny Br- .Słucham na nich przewaznie Muzyki elektronicznych . Monitorki napędzam Pioneer A-445 mysle ze starczy ten wzmak w zupełności + do tego mixer Numark DMX 06 na początek nic dodać nic ując :D :)

zamiast arv daj pj... zwrotka powinna gdzies na forum byc...
Poszukaj.

Dj_Pablo napisał:
Ja chce zeby mi ktos zaprojektował pod moje kolumny pod muzyke elektroniczną
przelicz sobie co ci sie bardziej oplaca
kupic nowe glosniki po 27zl + zwrotnica...
czy wyslac kolumny, zaplacic za pomiary, za wysylke spowrotem + zwrotnica??;>

no i nie zapominajmy o tym z PJ jest sporo lepszy od ARV

kolumny niedawno złozyłem i niemam zamiaru zmieniacmoze sa jakies gotowe zwrotnice?

pewnie ze sa - ale nie pod te konkretne glosniki a z uniwersalnymi wiesz co mozesz zrobic...

Dj_Pablo, sprzedaj te arv i kup pj...
Tak jak pawel pisal koszt pj nei jest duzy a ze zwrotka nie bedzie problemu... jest na forum

żeby zaprojektować zwrotnicę trzeba zrobić pomiary... ble ble ble

czyli musisz wysłać głośniki do kogoś kto ma czas, sprzęt i ochotę. Ty zaś jeżeli nie chcesz zmieniać głośników musisz wyożyć dodatkową kase na przesyłkę i co najważniejsze znaleźć osobę która ci to zrobi. Najczęsciej ludzie walą do Irek

Powrót