Mam pytanko odnosnie motora Suzuki Gs 500 jaka jest róznica między Gs 500 a gs 500E????? Zamierzam sobie taki kupic co polecacie do 4000zł wiem że wszyscy maja auta ale ja wole motor!!! A muze będę słuchał w domu z z moich SLS 12".
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ŁukaszN napisał:Jak potrafi jeżdzić i ma głowe na karku to co za problem. Ja jak zrobie prawko to sprawie sobie MZ ETZ 250 cena około 1000 - 1500 i na sam początek dobry motor, a teras jeżdze motorowerem, ale rekreacyjnie :]
takero napisał:no wiesz jakby Ci to powiedzieć , motocyklem trudno jest jeździć wolno, można co najwyżej uważać bardziej ...
i te teksty że będe jeździł szybciej jak się naucze to ściema...
każdy chce raz na jakiś czas sprawdzić czy Vmax się nie zmeniło
albo jakąś przygazówe zrobić ...
pfff 100 to kazdy glupi FJURA potrafdi gnac przez miastoNo ale nie sądzę, że ktoś bedzie gnac ponad stówe w centrum miasta bo
odkrecasz tablice rejestracyjna i szybki motor to nie zaplacisz zadnego mandatukilkadziesiąt punktów karnych, zapłacic niezły mandacik, i nie szkoda mu swojego i czyjegoś życia.
szkoda motocyklistów to pewnie kierowca autobusu zajechal drogedzisiaj zbierałem dwóch motocyklistów z drogi.. szufelką.. wjebali sie na czołowe zderzenia z busem