• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Muzyka z motywami indianskimi ;)

Reakcji
0
Nie mam tu na mysli INDIANSKIEGO DISCO POLO, a raczej takie hmmm, no powinniscie wiedziec jak INDIANIE zaklinaja deszcz :))) cos w tym stylu :0

Kiedys slyszalem taki fajny utwor, tak cholernie mi sie spodobal i niestety nie mam pojecia co to bylo ;)))

Moze ktos z was zna jakies takie kawalki :) Kiedys byl taki utwor ENIGMY

Enigma - Return To Innocence

Wlasnie o cos takiego mi chodzi :))) takie oooo aaajjj jjjaaaajjj oo jjajjaj :))))

raffal81 napisał:
Moze ktos z was zna jakies takie kawalki :) Kiedys byl taki utwor ENIGMY

Enigma - Return To Innocence
jak to było indiańskie... :D

Posłuchaj sobie ścieżki dźwiękowej z ostatniego mohikanina , tam enigma ma indianskie brzmienie :P

Takero no to tylko takie wiesz porownanie no ;))) co mialem zawyc do mikrofonu i ustepnic w formacie MP3 ? :)))))))

Znam ten soundtrack z tego filmu ;))) soundtrackami to sie wlasnie interesuje ;P

Hans Zimmer wymiata ;P

To może Wes - Alane :mrgreen:

Btw. ostatnio ściągnąłem jakiś album flac z takim instrumentem jak didgeridoo w roli głównej. Całkiem przyjemny ale są tam utwóry grane tylko na didgeridoo. Wokalu bodajże też tam nie ma.

TO sacred spirit, to jest to czego szukam :d wlasnie o takie cos mi chodzi ;) dzieki POGROMCA ;P

Powrót