Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nikt tu nie zamierza pisać poematów w stylu gazet "audiofilskich", ale jak wypisujesz takie brednie:WIT napisał:Po drugie ja nie mam sluchu muzycznego ( i mam nadzieje ze nie jest to forum i nie bedzie w stylu pisania poematow o dzwieku i ...... nad sprzetem za .... zl ) poprostu jest to moje Hobby
Nie dziw się, że ludzie reagują, bo gdybyś posłuchał tej "porządnej chińszczyzny"(na której można znaleść "Made in Sweden", "Made in Italy" itp.) to nie pisał byś tak.WIT napisał:Panowie interesuja mnie tylko POLSKIE nie żadna PORZADNA chinszczyzna w stylu dls , helix itd. itp.
Poprostu chcę mieć napis MADE IN POLAND poprostu pięknie to wygląda
Tylko nie per "pan", staro się czuje, a jestem 10 lat młodszy od CiebieWIT napisał:Pana CURSOR-a
A co Ci w takim razie nie pasowało w tonsilach? Daj im dobry napęd, np. alpine 3544, to zagrają dynamicznie i z wykopem.WIT napisał:Napisalem juz ze oczekuje glosno i dynamicznie w calym pasmie .
Cóż w tym takiego powalającego? Ja mam wzmak 2x300W RMS za cenę sporo niższą niż miałbym go zrobić samemuWIT napisał:a drugi to samorobka ktora powala swa moca 200 Wat na kanal.
Tyle, że nie podając więcej szczegółów jak mamy Ci coś doradzić?Jesli chodzi o serie speed firmy Tonsil to poprostu mi nie lezy jej brzmienie i tyle.
WIT napisał:i mam nadzieje ze nie jest to forum
WIT napisał:Szanowni Panowie popierwsze te auto to roadster wiec o jakosci brzmienia tu za bardzo nie ma co sie rozgadywac
WIT napisał:Po drugie ja nie mam sluchu muzycznego
WIT napisał:Jesli chodzi o serie speed firmy Tonsil to poprostu mi nie lezy jej brzmienie i tyle.
WIT napisał:wszyscy wiemy ze przetworniki firmy TONSIL mozna kupic w granicach do 500 zl.
WIT napisał:Generalnie chodzi mi o to czy lepsza badziewna 16 czy dobra 13 .