• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Naglosnienie golfa 3 GT 1.9 TDI

moze jakis zestaw DLSa + wzmak Ground Zero + MDS08 (lub cos wiekszego) + dobre wytlumienie i kable. coaxialebym pominol lub podlaczyl w ostatecznosci pod radio

Pawel S. napisał:
michone napisał:
Czemu sony :/ ?? ja bym zaczal od wymiany radia...
jakis uraz do marki czy ten model jest az taki fatalny??

wszystkie radia prócz jednego modelu tej firmy graja fatalnie ... stare modele jeszcze przed seria x-plod byly nawet znosne ale to co teraz sony odwala to najlepiej ich powiesic... przykro to przyznac ale korektory to maja takie same jak firsty, teviony itp... a szkoda :(

Wiecie... ja tez bym tyl pominal ale on chce miec przod i tyl. Jego kasa, jego wybor. Pozatym radia nie chce zmieniac.

jego kasa jego wybor... z tym ze kasy wcale nie ma za duzo, a coaxiale to najwiekszy syf jaki mozliwy... do tego po co mu glosniki z tylu??

zdecydowanie GZ - lepszy stosunek cena/jakos
ja bym sie skusil na u-dimension - mimo ze to niska seria ale i tak powinna zadowolic
CP niejest zly ale chyba bym dolozyl 100zl na kolejnego GZ
ZADEN!! z tym lanzarem to juz przesadziles :razz:

pierwszy raz tego widze. tak szczerze mowiac to dopuki sie o nim nie wypowie ktos kto go slyszal to ja bym go skreslil z listy glownie ze wzgledu na marke. nieznam zadnego godnego polecenia glosnika tej marki. wydaje mi sie ze to podobny glosnik do lanzara...
szkoda ze kolega niemial kasy jak ktos sprzedawal resolution 10 za 300zl....

Powrót