Witam

przepraszam,ze tak pozno pisze,ale dopiero teraz przyjechalem do domu

Bylem w trasie...

Wiec jesli chodzi o autko,to jest to Opel Omega B sedan

koncowka '98 ( pelna opcja,posiada wszystko - jasna kremowa skora,xenon'y klimatronik...itd ) wiec mysle,ze oplaca sie wsadzic dobry sprzet,bo jak napisal Greg00 oraz Pitbull - to jest moje hobby i moja pasja

Chce wygrac mistrzostwa w grupie: Sound OFF - AMATOR LIMITED lub dB Drag Racing - STREET DIVISION 1-4 badz tez SUPERSTREET DIVISION 1-2

wiec jakies plany sa,ale na to trzeba troszke czasu i ...

Jesli chodzi o PROFESJONALNE firmy CA,to jedynie co przychodzi na mysl Extreme Car Audio (Wroclaw - to jest moj lider jak na chwile obecna -
www.Extremecaraudio.pl lub Klinika dzwieku -
http://www.klinikadzwieku.com.pl ) choc musze przyznac,ze odwiedzilem juz dwie firmy,jesli chodzi o Extreme'a to slyszalem oba autka i musze przyznac,ze ta firma jest jak dla mnie najlepsza

wiadomo nie chce nikogo urazic,bo obie firmy sa moim zdaniem rewelacyjne,ale Extreme jest bardziej dla mlodych ludzi

i jakos tak ogolnie jestem ich fanem juz od kilku lat

Wiec przechodzac powoli do konca mojej wypowiedzi

Jest to dopiero poczatek mojej przygody w takie dosyc powazne inwestycje zwiazane z naglosnieniem,choc wczesniej tez juz mialem ciekawei naglosniania Astre

ale to juz nie to samo,co bedzie teraz

Oczywiscie pokaze zdjecia na forum,bo autko oddaje prawdopodobnie juz 6 listopada

Wiec wybralem profesjonalne okablowanie Caliber

jesli chodzi o scene muzyczna w aucie,to chyba pozostane przy Infinity

do tego zabudowa typu show 2x JBL suby

2 wzmaki JBL oraz kond

jednostka sterujaca,to Pionek deh 7700(zostal mi z Astry,ale bedzie zmiana na Clarion'a DXZ958RMC w nastepnym miesiacu

do tego posiadam DVD z dwoma ponoramicznymi 7' monitorkami

Wiec jak na poczatek,mysle,ze jest ok

a juz za pare miesiecy chcialbym rozbudowac do samoego High End' u

Czekam na wasze szczere opinie,co do mojego wyboru

pozdrawiam