• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Najlepsza kopułka do 150zł za szt!?

Reakcji
1
Chciałbym się spytać o jak najlepszą kopułkę w cenie do około 150zł za sztukę. Prosiłbym o wypowiedzi ludzi, którzy piszą to z doświadczenia. Kopułka ma służyć do każdego rodzaju muzyki... ma być uniwersalna;) Za pomoc serdecznie dziękuje, pozdrawiam.

Witam,
Moje dwie sugestie, akurat z jednej stajni: Vifa`y: D27TG3506 (6[ohm]) i DX25TG0504 (4[ohm]).
Pozdrawiam, Piotr01

ja polecam perlesa dt100. Mianowićie można go ściągnąć z audiokomponents z holandii z przesyłką za 50zł. ja tak zrobiłe i hest super do tego sls12" i gdn 16-50-6 i gra gitara.

Gdzie to jest to na tej stronce bo znaleźć nie moge podaj konkretny link to podstrony jak możesz.

no ja tez bym sie skusił na peerless 2x dt100 + 2csc 145 tylko o ile taniej mi to wyjdzie /??

Trzeba wejść w forum następne w diy. np sls12" wyszedł mine 200zł. a dt 100 50zł. kasa smiech jak by nie to to nigdzy nie dał bym po jednym sls do kolumny.

Dj zibi, a sam zamawiałeś?? Czy z kimś?? Jak rzeczywiście wyszło Cie to 50zł to napisz mi dokładnie na priv, albo tu jak to wszystko wyglądało. Będe bardzo wdzięczny, pozdrawiam.

nie sam bo za samą przesyłkę wyjdzie wtedy 50oiro. Tam na tej stronce co jakiś czas ktoś organizuje takie zamówienie. Ludzie się zgłaszają i np wysyłaja zamówienie na 80 głośników dlatego wychodzi taniej. jest to sposób by w naszym kraju odbić się od tesl i stx. Za tą cenę.

Powrót