Moze temat sie przyjmie, a jak nie to do smieciarki.
Zachecam do wrzucania w tym temacie swoich fotografii.
Zachecam do wrzucania w tym temacie swoich fotografii.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mnie mozna zobaczyc na filmach![]()
Ale jpg, po obróbce. Czy np przykładowe zdjęcie z paratu bez obróbki jedna grupa,a druga bo coś fajnego się ustrzeliloNo moglbym, ale zamysl jest taki, zeby wrzucac tutaj zdjecia przez nas wykonywane roznymi aparatami, moze te najlepsze, niekoniecznie zdjecia nas samych [emoji14]
Ale jpg, po obróbce. Czy np przykładowe zdjęcie z paratu bez obróbki jedna grupa,a druga bo coś fajnego się ustrzelilo
a to tego nie zrozumialemNo moglbym, ale zamysl jest taki, zeby wrzucac tutaj zdjecia przez nas wykonywane roznymi aparatami, moze te najlepsze, niekoniecznie zdjecia nas samych![]()
gdzie? ![]() | ![]() |
Mam propozycję odnośnie organizacji tego tematu. Chcesz coś skomentować? Wrzuć zdjęcie. Posty bez zdjęć będą usuwane przez moderację. Nie chce tu przepychanek w stylu a ja mam lepszą matrycę, a moja modelka ma lepszy tyłek niż twoja. Dobrze by było jakby pod każdą fotką było napisane czym była zrobiona: pucha, szkło czy jakieś filtry, ustawienie aparatu i czy fotka była obrabiana na kompie czy pochodzi prosto z aparatu | ![]() |
super zdjecie!Wschód w lesie. SE K800i.