• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

newsy, linki, download !!! Oraz inne propozycje rozwoju.

Reakcji
0
Witam,
od wczoraj mam możliwość dodawania newsów oraz dodawania, usuwania i edytowania działów "linki" i "download" na stronie głównej.
Chcialbym aby te działy przestały straszyć :) wobec czego proszę o umieszczanie tu propozycji do umieszczenia w tych działach :)
Of koz to samo tyczy się newsów - jeśli jest coś ważnego, jakieś wydarzenie czy cokolowiek ważnego co warte jest newsa to proszę pisać :)

Za to chciałbym serdecznie podziękować Igodowi :)
To wszystko Jego zasługa :)

Ogólnie postaram się zacieśnić współprace z Igodem i dojść do consensusu w sprawie propozycji typu dział "ogłoszenia" itp. Mam nadzieje że się uda :)
Bo przeca trzeba iść z postępem :)

Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności Igoda :) i czekam na propozycje :)[/b]

takero, po pierwsze gratuluje, po drugie widząc to jak starasz sie mam cichą nadzieję, że dzięki nowym możliwością na dobre ruszy nie tylko forum ale i głowna strona.

Pozdro

naprawde przydaloby sie "kilka" artykolow na stronie glownej. np o SW

ja proponuje w dziale linki umiescic moze adresy sklepow

no i super. trzeba jeszcze walczyc o dzial ogloszenia. bo to dla nas sie przydac moze. wiele glosnikow mogloby przechodzic z rak do rak, kazdy moglby potestowac i znowu komus sprzedac.. a z allegro to roznie bywa;)
ogolnie elegancko ze cos zaczyna sie dziac!

Pawel S., wszystkie arty itp mile widziane :)

Wczoraj balowałem więc nie miałem czasu zacząć działać, ale myślę że dziś wieczorem odmienie działy "linki" i "download" :)

ja bym jeszcze byl za dzialem sprawdzone przetworniki z opisami, podzialkowane w przedzialach cenowych, jakie budy dlanich itd itp. no i jeszcze dzial sprzedam i kupie ale zeby bylo np dla ludzi powyzej 20 postow bo inaczej bedzie smietnik znam to z innego forum, i zeby nie mozna bylo odpowiadac w tych postach jedynie na pw

takero, dolep tu temat giełda i zaznacz jako super hiper ważne ogłoszenie,przecedź starocie.Będzie zawsze na górze.

sam temat tutaj duzo nie da bo bedzie "burdel" kazdy wysle po 1-2 posty i bedzie ze 150 :D

co do tematu to mam co do tego mieszane uczucia...
postaram się o dział - jak coś robić to robić dobrze :)

teraz staram się popracować nad regulaminem...

Powrót