• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

newsy - omg !!

Reakcji
0
jest ktos na forum kto sie zqajmuje newsami ??
wyslalem newsa jakos dwa tygodnie temu a nie sorik to byl 21 kwiecein do tej pory nie ma go na stroneie !! :|
ale dam w nowym temacie !!

nadzik... dobre :D przeciez miala byc odswiezona cala strona i co:D? Newsow jak nei ma tak nei ma...

no to sie niech troche ogarna z ta strona bo z polobrotu dostana ...
kurde wszyscy maja w dupie co tu sie dzieje !!
raz bylo jakies pospolite ruszenie i juz myslalem ze cos sie zmieni a tu
jak nic nie bylo tak nie ma !!

pozdro

pare miechow temu oferowalem pomoc w postaci nowego designu i prowadzeniem reszty. zostalem olany przez dwoch "głownych" panow strony wiec nie ma sensu dalej tego rozgrzebywac, ja tylko czekam az JS odechce sie placenia za ten caly kranik

desing jest dobry ;] .... tylko zeby cos ruszyc to nic !! ja tez chcialem sie zajac dzialem "projekty" ale nic ... wybrali czlowieka ktory w ogule sie tym nie zajmuje

hmmm w zasadzie to moze jakas rewolucja by sie przydala? albo przynajmiej mozna wyjsc z inicjatywa wykupienia udzialow przez userow. mysle ze uzbieraloby sie troche udzialowcow:>

no byly rzucane hasla... mnie zastanawia wlasnie zy taka opcja by wypalila...
ciekawe ilu jest w miare aktywnych userow mogacych zapodac np 10-20pln
i sprobowac szarpnac sie na wykupienie chociaz czesci udzialow, tylko poto by miec prawo do rozwoju.

no ta ale ja nei chce aby diyaudio upadlo, chcialbym wlasnie je uratowac i zeby to to forum bylo najlpsze;] taki patriotyzm

Powrót