http://dziecineostrady.prv.pl/
co jak co ale takich "dzieci" jest od groma w internecie, gdzie by nie spojrzec.
co jak co ale takich "dzieci" jest od groma w internecie, gdzie by nie spojrzec.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
popup się wyświetla ;]co do komercyjnego charakteru strony uwazam ze to bledne stwierdzenie,
hehe no mozliwe... mi nic nie wyskoczylopopup się wyświetla ;]co do komercyjnego charakteru strony uwazam ze to bledne stwierdzenie,
brak mi slow na takie IDIOTYCZNE POZBAWIONE SENSU I WOLAJACE O POMSTE DO NIEBA wypowiedzi - od razu na stos (i nie chodzi mi o sposob wypowiedzi ale o jej sens.... a raczej ewidentny jego brak)ej ty debil co ty se piepszysz że każdy wygląda jak elvis presley!!!!!!!elvis jest idioto jeden na cały świat i żaden człowiek an ziemi mu do pięt niedorasta i taki jusz sie w życiu nieurodzi i wiem że mu zazdrościsz a z resztą jaki facet nie..elvis był jest i będzie niepowtarzalny i bezkonkurencyjny więc najpierw pomyśl co piszesz bo wtej chwili obraziłeś króla-elvisa presleya!!!!!!!!!!!!!!