• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

nietypowe materialy wygluszeniowe czyli ....

• Autor wątku Autor wątku XYS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

XYS

Reakcji
0
nasze pupilki (i nie chodzi o kobiety) kto ma jakies ciekawe foty ze zwierzakami przeszkadzajacymi w spokojnej pracy :)

Gdy tylko wejde do stolarni za chwile mam przeszkadzacza...

który wymusza rzucanie kółeczka...

i tak przez cały dzień...jedynie gdy odpalam większe maszyny jak heblarka czy frezarka stołowa to grzecznie czeka ale mniejsze elektronarzędzia niesą wystarczającym argumentem więc do znudzenia mnie zaczepia...

handicap napisał:
Twój drugi pies
Hehe na szczęście jeden i jedyny-dwa takie rozniosłyby mi dom razem z ogrodem. Na drugiej fotce jest w biegu trakcie "przechwytu kółeczka" dlatego dość specyficznie wygląda no ale łapy od małego miał dość spore, sam też jest masywny (50kg mięśni).

ogolnie to jeszcze nikogo nie podrapala - nigdy. Jedynie zdarza sie jej gryzc ale tez delikatnie...:) ogolnie ma wiecej cech psa niz kota...
w zasadzie calkiem fajna rasa i wyglad i charakter:))

ja tam uwielbiam moja fretke cale zycie dzieciak bawi sie rozrabia szleje takie pocieszne to to a uparte i inteligentne ze hej

Kotka ;) w porównaniu do innych kotów jest naprawde nie duża i ma bardzo subtelną urode, taka kruszyka ;p

Lubię koty, bo są leniwe i bardzo mądre, a z psami to tylko dużo zamieszania i roboty.

Pomijam jakieś fredki i inne wynalazki

cudny90 napisał:
Lubię koty, bo są leniwe i bardzo mądre

widac ze nigdy kota nie miales :) jak kot dostanie od Ciebie po tylku za to ze robil cos zle to nie podejdzie do ciebie nawet jak go zawolasz do poki sam do niego nie podejdziesz i nie poglaskasz :) przynajmniej moja kotka tak ma, a co madrosci dobrze bym sie zastanowil... moja przynosi zywe myszy z podworka, siada na parapecie i wklada jeszcze zywa mysz do miski z zarciem :) ma np takie glupawki ze z rozpedu wcisnie glowe pod wycieraczke i siedzi tak z 15min myslac ze jej nikt nie widzi :) pocieszny kociak ale strasznie glupi ;)

pocieszny kociak ale strasznie glupi

Widocznie mu pranie mózgu ostre zrobiłeś, i zgłupiał.

Pomijając łapanie myszy, mój kot sam sobie drzwi otwierał w domu :) Skakał na klamkę i bujał się, aż otwarł :D

Powrót