Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
tez wam wszystki ziomki z naszego skromnego forum zycze wszystkiego co najlepsze, zdecydowanie wikszej toleracji, coraz lepszych konstrukcji
dalex1, cienka ta nagrywareczke sobie wybrales, trzeba bylo sobie wybrac jakiegos NEC-a albo PIONEER-a, LITEON to juz nie to co cd-rw, nagrywarki dvd LITEON-a sa bardzo awaryjne,
Budzik, Kevinkowi sie pogorszylo, niedawno wyladowal w poprawczaku,
No i ja sie dołącze zycze Wam wszystkiego co byscie sobie zażyczyli no i zycze udanego niepamietanego mocno huczacego sylwestra a na nastepny dzien zeby nikt z Was nie pamietal co robil w dzien wczesniej Pozdrawiam.
Życzę Wam DIYaudio przyjaciele,
by pod choinką było prezentów wiele.
By w paczce z Waszym imieniem
znalazł się głośnik z potężnym brzmieniem.
By w Waszych sercach muzyka grała
z coraz to niższym basem dudniała.
Wesołych Świąt
i szampańskiej zabawy w Noc Sylwestrową
JA również z ogromnym entuzjazmem oczekuję na święta Będzie fajnie fajnie fajnie Wesołych Świąt życzę wam rodzinko z Diyaudio a Dexterowi najweselszych Pozdro pozdro pozdro
no tak sie sklada ze NEC i PIONEER tez maja 2 lata gwarancji to jest pierwsze,
a drugie to ze chyba kazdy woli miec caly czas nagrywarke w domu a nie latac z nia co miesiac do serwisu i czekac po 14dni na rozpatrzenie, a po skonczeniu gwarancji juz jak sie zwali to koniec
tak tylko chcialem uswiadomic, wiem cos o tym bo mam stycznosc z tymi nagrywareczkami, pozdro
Nienawidze swiat bo atmosfera wbrew deklaracji nie jest taka jak byc powinna. Wspolczesne swieta to komercha,nerwowka i ogolnie zawracanie du... A to powinien byc czas milosci, zrozumienia, zadumy, radosci, spokoju.
Mam nagrywarke LiteOn i nie mam z nia klopotow. Nawet BIOS ladowalem od nowszego modelu ktory podobno dodaje pare funkcji (nie mialem czasu sprawdzic czy prawda) Napewno poprawil jakosc nagrywania (wedlug testow "syntetycznych")
Pozdro
Dexter
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.