http://www.troelsgravesen.dk/TOK.htm
a ja ozeniłem CA18RNX z "marnym" XT25tg ;p a tu prosze CRESCENDO z moim wooferkiem ;p
a ja ozeniłem CA18RNX z "marnym" XT25tg ;p a tu prosze CRESCENDO z moim wooferkiem ;p
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bawolek napisał:a tu prosze CRESCENDO z moim wooferkiem ;p
toma085 napisał:No bo szczerze mówiąc niektóre woferki w cenie około 300zł dają od siebie tyle co i te za 600-700zł i w większości to wysokotonówka daje klasę zestawowi mieliśmy już kilka takich przypadków że warto więcej dopłacić do tweterka z woferami już takiej przepaści nie ma.
inaczej czyli jak ? bo wydaje mi sie ze wole jak znaczna czesc srodka gra nisko-sredniotonowy i jest wyzszy podzial, ale chcialbym uslyszec Twoje porownaniebawolek napisał:zupelnie inaczej to gra i inaczej slychac te instrumenty ktore do tej pory gral wooferek![]()
mialem tylko jednego seasa i front mial jak D27TG05 - gruby jednolisty odlew z twardego plastiku a nie miekka, oszczedna forma jak w DX/XT ;]bawolek napisał:Pawle tak szczerze to front z 27tdfc nie rozni sie w jakosci niczym od moich XT25 ...poza tym ze jest gladki pod spodem a vifa ma takei wzyzlobienia (okregi) ;p
no ja swoje Seasy kupiłem jeszcze za 700zł komplecik a teraz prawie 900 troszkę przesadzają co do podziału też mi się wydaje że lepiej jak wofer gra tę część co coraz cześciej wyskotonówka ale to ma swoje plusy i minusy.bawolek napisał:tylko mor den siur i toma85 cos na Seasach mieli ;p