a probowales chociaz poszukac?Langusta napisał:czy Kappa jest do dostania w Polsce? Jeśli tak, to w którym sklepie?
kiedys kupowalem pare Eminenc"ow i nie mialem problemow z ich znalezieniem w necie
no i Kappe tez tam widzialem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a probowales chociaz poszukac?Langusta napisał:czy Kappa jest do dostania w Polsce? Jeśli tak, to w którym sklepie?
Budzik napisał:sub to sub a tuba to tuba. Dwie inne bajki.
umberto napisał:Heh,pomiar,człowieczku,a co ty sobie myslisz?Od czego zaczynałem?Ty se zdajesz wogóle sprawe co znaczy odcięcie na 40Hz?Lawirujesz,pojęcia nie masz.I albo cos sensownego napiszesz albo długo tu nic nie napiszesz.Szerzyż zamęt.I to jak zwykle.
greg00 napisał:January (Umberto) ma racje a Dusia (Budzik) blefuje
nie wiem czemu ale jakos Umberto mnie bardziej przekonuje do swoich wypowiedzi![]()
kto nie idzie do przodu i nie probuje, ten sie cofaBudzik napisał:gdyby zrobienie sensownej tuby było takie proste to każdy by robił odrauz
Langusta napisał:dj_zibi, czy Kappa jest do dostania w Polsce? Jeśli tak, to w którym sklepie?