Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bardzo :mrgreen:takero napisał:a jak Wam się podoba ?
Problem w tym że jeśli chcesz kupić np kartę pamięci SD to większośc jest w tych samych cenach różniących sie o pare % i transportem, niektórzy żeby nadrobić spadek ceny liczą sobie srogo za transport...El_liero napisał:1. Już tyle siedzę na allegro, że wiem co ile może kosztować Z TRANSPORTEM. ( jestem po 40 tranzakcjach, nie wiele a wystarczy )
A ja mam zwyczaj kupowania tam gdzie jest taniej, nie z oszczędności bo różnica paru zł nie robi mi różnicy, ale po to żeby dawać pewien marketingowy sygnał tym którzy sprzedają drogo lub stosują chwyty poniżej pasa typu cena transportu za karte sb = 30zł, a tak czasem bywa...El_liero napisał:2. Transport zawsze można zmienić i cena NAJCZĘŚCIEJ maleje bo każdy chce jaknajmniej zapłacić. ( Ja tych danych nie potrzebuję, jak coś mnie interesuje to i tak kupie bo NIEISTNIEJĄ ceny transportu z kosmou żeby mnie odstraszyły. )
Zreszta najpier rozwazamy cene produktu a nastepnie patrzymy na przesyłke.
nie jeśli jest wiele podobnych produktów w podobnej cenie.brk napisał:Zreszta najpier rozwazamy cene produktu a nastepnie patrzymy na przesyłke.