• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

obudowa do alpharda cw1202c

Reakcji
0
Witam. mam maly problem, albo tylko mi sie tak wydaje.
Glosnik który posiadam na średnice 31cm, a obudowa do której chce go wlozyc nie moze miec wiecej niz 33 cm wysokosci(ograniczenie spowodowane wysokoscia bagaznika). tak wiec mam pytanie, czy moge dopasowac ta obudowe tak na styk do tego glosnika. Czy sa jakies przeciwwskazania?(typu jakies szumy czy cos takiego)
planuje troche pochylic ta jedna scianke takj zeby miala 35cm.
Dodam ze obudowa bedzie miala obietosc 55l
Za info wielkie dzieki

Co do objetosci to ok. mam ientyczna w aucie i cw1202c sprawuje sie wysmienicie (tylko mocny wzmacniacz musi go napedzac)
A c odo obudowy nie ma roznicy moze byc blisko krawedzi ale tak by nie wystawal :D

no ja tez mam taka nadzieje,,,,
a jak masz go wytlumionego? (jakim materialem i jak bardzo)
a jesli chodzi o ten wzmacniacz to jest na mosfetach tak wiec moze ma te 300w :))), no i nawet filtr dolnoprzepustowy

Watolina + wzmacniacz 160rms
GRZESIEK dzis slyszal jaka masakre robi w aucie :)

dzisiaj wlasnie kupilem watoline w sklepie z tkaninami i zastanawiam sie czy by jeszcze na sciankach gabki nie dac. na glownej stronie czytalem w jakims artykule ze do obudowy zamknietej najlepiej cala przestrzen szczelnie wypelnic np. wata.
zastanawialem sie nad 2/3 obietosci, a u Ciebie jak to jest zrobione???

Powrót