• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Oczywiscie jak co tydzien dla wszystkich Wawa 101.0

gowno poprostu lubie to radio ...i tyle

Warszawa ť101 MHz
Siedlce ť103,4 MHz
Płock ť101,9 MHz
Radom ť89,1 MHz
Ostrołęka ť100,8 MHz
Ostrów ť87,6 MHz

Witam :)
Czyżbyście nie lubili nocy DJ?????
Nikt mi nie płaci za reklama(bo jak tez wczesniej...moga byc takie opinie:(.......)
To bardzo fajny wieczór i noc :) Leca najfajniejsze kawałki jakie dotad słyszałam (na raz) w jednym radio! :))))
To chyba zbedny komętarz jeśli chodzi o to ze TT reklamuje jakas stacje...
Chyba nawet uważam to za śmieszne i chyba dowcipne :)))
Wiec sie razem z tego śmiejmy:/

ps1. jesli chodzi o DJ to taki ziomek niemoże puszczac innej muzy bo już sie nie nazywa DJ

ps2. widze i nie tylko ja ze kolejna kobitka się odezwała na forum ot prosze państwa

ps3. tato turbo wiem coś o tym jak mi kiedyś gownem płacili za jego wywóz to dostawałem jedną tone kupy za wywiezoną tone kupy, żeby było sprawniej odrazu to co wywozilem brałem jako zapłate :)

ps3. RADJOSTACJA - okolice zielonej chyba bo w zielonej tgo słucham - sama nowa i najlepsza muza różnego typu od techno komercyjnego po disco polo ze smetnika ale tylko najlepsze <- tak to jest reklama a czym mi płaca to wspomniałem wyżej :)

pozdro

a wogóle tacy wielcy technomaniacy na tym forum widze a jest tu ktoś wogóle kto tez siedzi na FTB.PL i wogóle wie co to jest ???!!!!!!!!!!! jesli jest ktoś z tamtąd to niech sie tu odezwie bo mam pare sprawek mniejszych i wiekszych jak np wyjazd na imprezki mayday czy sunrise i takie duperelcie

kiedys tam siedzialem jak forum bylo calkiem inne, mozna bylo udostepniac muze itp

mnie ta strona nie interesuje bo nie interesuje mnie "muza klubowa" i takie imprezy jak np. ekwador

speq: no wlasnie takie techniawki z dyskotek mnie nie interesuja, chyba poszukam tego radia ;]

TatoTurbo: a nie nadaje te radio przypadkiem w sieci?

Budzik, co do FTB.PL to tam nie siedze ale mam zamiara sie wlaczyc, wiem co to jest i w muzie klubowej siedze od dawna, siedze za to na Ekwadorze, a na ftb sie zarejstruje niebawem.
Pozdro

Ancze, ty sięschowaj a ne puste słowa puszczasz, jakieś konkrety :]pozatym jako pierwsi i jako jedyni na LP pojechali, imprezy w stylu ... hmm techno= walenie młotkiem i jeden rytm przez 30 minut to jest głupota, takie imprezy to ja równam z hiphopowym machaniem ręką :| , pozatym od dawna ci co mie znali wiedzieli że PvD to mój ulubiony DJ i jakośw tym roku został numerem 1 ;) ale ja jakoś lubie polisz kluby, oby tylko niebyło w nch tyle dzieciaczków , muza klubowa jest dobrą muzą i NIEpowiedziałem że jestem fanem Ekwadoru, byłem tam ale o wiele bardziej wole protca w głogowie, wielki parkiet, muza dobra i klimat też ;)

Powrót