• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Odzyskiwanie danych

Reakcji
21
Panowie, jakim programem skutecznie przywroce ostatnio usuniete dane ? Cala moja zakladka DIY sie skasowala w niewiadomy mi sposob :neutral: Nie nadpisuje dysku aby bylo wieksze prawdopodobieństwo przywrocenia danych...

Najpierw spróbuj poprzez przywracanie systemu. Jeżeli to niepomoże to program "recover my files" najlepiej z serialem, np z tąd http://peb.pl/system/52509-ul-recover-my-files.html.
Mi ostatnio zniknęły dwie z czterech partycji, ale wtedy odzyskiwałem z pod biosa innym programem (niepamiętam nazwy). Baaaaardzo długo to trwało ale odzyskałem co do pliczku.
Ale z recover często korzystam.

[ Dodano: 2010-04-18, 21:59 ]
Szymek_1992 napisał:
Też słyszałem że dobry.

Programy wyszukuja mi pliki ktore kiedys sam usunalem... Ale to co mi dzisiaj zginelo, nie ma po nim sladu... :sad:

Zauwazylem zmiane ikonki skrotu do folderu i jak wszedlem po prostu nic tam nie ma... :shock: Ktoś musiał mi się wbic na dysk albo wirusa mam nieciekawego... Tylko pytanie czemu akurat folder DIY :?:

Powrót