• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ogame

Reakcji
0
ostatnio zacząłem grać w taką prostą gierke online (mmorpg) o tematycze kosmicznej;], nie ma tam żadnych animacji , grafika ogranicza sie do obrazków, czysta strategia, wiec nie zajmuje dużo czasu i nie trzeba godzinami siedzieć przed kompem, noi nie trzeba nic instalować. Gra polega na tym że dostajemy planete , budujemy na niej elektrownie , kopalnie surowców , później obrone , statki , jeszcze później można kolonizować inne planety itd.. Ogólnie polecam, mnie wciągnęło:] adres: www.ogame.pl

PS. bede zakładał sojusz , więc może sie przyłączycie?:D

ja wiem czy nie trzeba duzo czasu poswiecac ? ja juz swoj epizod z ogame skonczylem na szczescie nie zrylo mi tak bani jak moim kolegom ktorzy do tej pory wstaja po kilka razy w nocy zeby zobaczyc co tam na ich planetach sie dzieje ... ale ogolnie gra bardzo fajna, mozna polecic innym

pozdr.

hehe , no nie popadajmy w skrajności , wystarczy że spojrzy sie 3- 4 razy dziennie ale w nocy??.. bez przesady :].

Zaczolem grac w to :D zalozylem konto na uniwersum 5
podaj swój nick w grze to moze pogadamy dolacze do sojuszu czy cokolwiek :D
Pozdro

No ja już też tam jestem... może w przyszłości załozymy sojusz diy:D

"... budujemy na niej elektrownie , kopalnie surowców , później obrone , statki , jeszcze później można kolonizować inne planety itd..."

A da się budować kolumny?

Witam

Czy ktoś w to jeszcze gra bo szukam sojuszu do którego moge się przyłaczyć ;)

Tak, ja jeszcze w to gram. Jesteśmy na Uni 21 i jak chcesz to przyłączaj się do naszego sojuszu. Sojusz to MDB.

gralem w to 2 miechy
pierdolca mozna dostac,na poczatku jest fajnie,ale jak zaczynasz nastawiac sobie budzik na 4 rano zeby zobaczyc czy ktos cie nie najezdza to juz jest pregiecie.praktycznie trzeba caly czas na necie siedziec.jak nie zdazysz w pore wyslac surowcow,albo ich wydac to cie ogola do zera,albo rozwala flote

w thecrims.com też kiedyś grałem. Ale jak widziałem ile goście mają punktów to sobie dałem spokój. A teraz w sumie są spoko nagrody za pierwsze miejsca

moj szef jest na U24 i ma 3 miejsce ale on jest uzalezniony,- juz nic nie robi w pracy a w domu zasypia przy kompie...

Powrót