jutro w pod napieciem bedzie moja kochana szkoła http://podnapieciem.onet.pl/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja bym się nie chwalił ;]Szczyt szkolnego skandalu w Miastku koło Słupska! Czterech wyrostków wtargnęło do szkoły i - zamiast pójść na lekcje - wszczęło awanturę.`I to jaką! Zaczęło się od wyzwisk i zaczepiania innych uczniów. Potem chuligani chcieli wedrzeć się siłą do gabinetu pedagoga szkolnego. Dyrektor gimnazjum Kazimierz Kowalewski zażądał, żeby opuścili budynek. Na niewiele się to zdało. Wezwał więc policję. Nastoletnie bandziory nie rezygnowały. Upatrzyli sobie nauczyciela muzyki. Weszli do jednej z klas pierwszych, w której odbywała się lekcja i zaczęli go wyzywać: - Chodź ch...., to ci przyp... - krzyczeli w obecności całej klasy. W końcu przeszli do rękoczynów a bitego pedagoga ocaliła dopiero policja, z którą gimnazjaliści też zaczęli walkę... Wcześniej przez cały tydzień prowokowali nauczycieli i próbowali nagrać ich reakcje telefonami komórkowymi odgrażając się, że teraz oni będą wyrzucać ze szkoły. Tak jak pokazano w telewizji! Tyle opisu zaczerpniętego z Głosu Pomorza. Czy to kolejna eskalacja wojny nauczycieli z uczniami? Jak ją zatrzymać? Nadzwyczajne wydanie Pod Napięciem w tym tygodniu, już w tę niedzielę jednak z Miastka o 22.00!
Sound Wave napisał:hehe na studiach jest troche lepiej - tam wszystkie asy mają wykładowcy - on nawet niemusi straszyć - wiadomo że jak podpadniesz to cię obleje - jak cię obleje to szukasz sobie nowej uczelni i zaczynasz od nowa![]()
myśle że w gimnazjum jest zły system - w związku z tym że karzdy musi skończyć gimnazjum to taki delkwent się nie przejmuje że go wywalą i ok. Ale kto powieedział że musi on je skończyć we własnym mieście ?? wydelegować go np z warszawy do gdańska jak się jeszcze nie uspokoi to go do jakiejś wiochy wysłać a jak jeszcze nie pomoze to do szkoły wojskowej w deblinie - tam to go na bank jak nie wychowają to wytresują![]()
albo z nim walczyć (WFista ma czarnty pas karate a dotego był w woju instruktorem antyterrorystów..... ) albo 90min biegu non stop
Yoshi_80 napisał:Ja bym zaproponował wfiście 5h na rowerze non stop. Ciekawe czy by kozakował![]()