Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Niestety każdy musi odejść kiedyś z tego świata, nasz Papież i tak dużo zrobił, teraz niestety musi już odejść. Ale nie smućmy się bo na pewno pujdzie do raju i będzie tam szczęśliwie żył wiecznie i kiedyś go tam spotkamy.
hm.... co wy gadacie!!jakby papiez to slyszal to juz napewno by odszedl.... Wszyscy juz mowia ze to koniec! badzcie dobrej mysli, miejmy nadzieje ze z tego wyjdzie i bedzie ok....
Myślę, On ewentualnie zmienia tylko wymiar przecież.
Ciało, tylko fizycznie drastycznie odmawia posłuszeństwa.
(w przyszłości każdego z nas to czeka i powinniśmy spotkać się).
Nie łatwo jest, teraz. Tutaj i na całym świecie przecież.
A może "jeszcze wyjdzie z tego".
"Wszystko w rękach Boga".
źle nazwany temat...denerwuje mnie jak ktos juz go bierze za czlowieka umierajacego...tak to juz jest kazdy musi umrzec a jesli Bóg bedzie chcial aby Karol Wojtyła pozostal jeszcze na naszym swiatku to napewno tak sie stanie nie ma co dramatyzowac...ja jestem dobrej mysli...pozdrawiam
takkkk.... zajebisty ziomek odchodzi ale nie piszcie nic na ten temat bo czyje sie jak by mi dziadek umieral nie chce o tym myslec poprosty
moze to zle a moze dobrze ale nie chce i juz ... ;[
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.