• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

ONET.pl i Skrzynka pocztowa....

Reakcji
0
Witam! Mam pytanie. Czy Ktos przypadkiem sie orientuje co sie dzieje z onetem... Od tygodnia bądź dwoch nie mozna sie zalogowac do szkrzynki pocztowej :(. Gdzie by nie kliknąć wszystko sie zapętla do "http://poczta.onet.pl/oferta/reklama.html" Czym to jest spowodowane i kiedy bedzie mozna sie wreszcie zalogowac ?? ?? Za odpowiedzi ( jakiekolwiek :P ) dziekuje.

Jak sie nie można zalogować? U mnie wszystko chodzi jak należy. Chyba że faktycznie tak jak pisze TatoTurbo masz konto 1GB i nie masz za nie zapłacone.

o2

o2

o2.pl jest strasznie szybkie i ma 1GB i jest za darmo i nie dokleja reklam. Chyba ze świecą szukać lepszej skrzynki. No i 3 adresy: ...o2.pl, ...go2.pl, ...tlen.pl i Do tego można używać komunikatora tlen i wtedy wyskakuje komunikat o nowym mailu i dźwięk (możena ustwić dowolny). Czasem znajomi się dziwią jak ja to robię, że odpisuję na maila w 2 minuty :) To jest naprawdę wygodne.

Ja tam mam prywatną skrzynie 100 mb na toya.net.pl. Btw Moje problemy z onetem tyczyły sie bardziej mojich cookies niz servera :)

Powrót