• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Palio-co w drzwi

Reakcji
14
Jak w temacie.Chodzi o to jakie głośniki wybrać do zabudowy przednich drzwi w Fiacie Palio.Fabrycznie wejdzie tam 6,5 cala.Cały system będzie oparty na nich i na kopułkach w słupkach plus sub w bagażniku.Patrzyłem w strone ES 165 ale tyćko drogo wychodzi.Jeśli nie będzie innego pomysłu to chyba po nie sięgne.Ale może ktoś będzie miał lepszy pomysł na co licze.Ma to dobrze grać i mieć dużą sprawność.Uprasza sie o nie jechanie! :]
PZDR

umberto, montowalem dzis w fiescie glosniczki dwudrozne hertz-a wlasnie 6,5 cala i musze przyznac ze bylem w szoku jak to odpalilem

Ooo!Też bym tyle dał!Tylko ciekawe jak parametry,bo na ES 165 grałem i wiem co potrafią,jak do auta w drzwi to bez mat nie ma co podchodzić.Czy możesz zdradzic model?
PZDR

Dzięki,juz grzebie!
PZDR

[ Dodano: 2004-11-18, 21:36 ]
Kurde,szkoda że 2way.Pchanie wysokiego na wysokości nóg to troszke bez sensu.Cena jak najbardziej OK.Ale poszperam,może cos znajde.W każdym razie wielkie dzięki Tomck!Ale te 93 dB!
PZDR

umberto, sucha moze to nie rewelacja ale jak za ta cene to sam sobie to zalorze w autku bo naprawde swietnie graja chodz masz razje ze wysoki na wysokosci nog to troszke nie bardzo

pozdro

ten sam link
jak nie to daj

[ Dodano: 2004-11-18, 21:51 ]
wiesz co mam to w firmie jak chcesz to jutro moge sprawdzic cene i ci podam

umberto, mam te glosniczki jak bys chcial

[ Dodano: 2004-11-19, 20:50 ]
umberto, chlopie zyjesz daj no jakis znak czy jestes bo ja zaraz znikam i nie wiem co z tymi glosnikami

Powrót