• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

panel do subwoofera STX S-300

Reakcji
0
Witam serdecznie.

Mam takie pytanie, czy jeśli zakupię wzmacniacz do subwoofera stx s-300, to czy będę mógł go podłączyć pod normalny wzmacniacz stereo bez wyjścia na subwoofer? Nie widzę w tym wzmacniaczu wejść wysokopoziomowych, stąd moje pytanie. Czy istnieje jakiś sposób, żeby podłączyć ten panel pod wzmacniacz stereo? W tej chwili raczej nie ma innych opcji wyboru panelu do subwoofera w cenach około 350,-

skal_ar napisał:
Nie widzę w tym wzmacniaczu wejść wysokopoziomowych, stąd moje pytanie. Czy istnieje jakiś sposób, żeby podłączyć ten panel pod wzmacniacz stereo?
Sam odpowiadasz sobie na pytania. Zamiast zakładać nowy temat poszukałbyś nawet na googlach "wejście wysokopoziomowe z sumatorem".

DIGIPROCOMP napisał:
Sam odpowiadasz sobie na pytania. Zamiast zakładać nowy temat poszukałbyś nawet na googlach "wejście wysokopoziomowe z sumatorem".

skal_ar napisał:
Czy istnieje jakiś sposób, żeby podłączyć ten panel pod wzmacniacz stereo?

Nie kolego, na to pytanie sobie sam nie odpowiedziałem, dlatego założyłem nowy temat. To, że ty się znasz na elektronice, to nie znaczy, że ja też muszę. Wydawało mi się, że od tego jest to forum, żeby pytać.

Znalazłem taki schemat w necie:
37pb6bq.jpg
[/URL] [/IMG]

Czy takie coś powinienem zrobić, żeby podłączyć ten panel?

wpakuj tam jeszcze jakis potek do regulacji zebys nie mial przesterow na wejscu

czy za R czy przed wtyczka to wyjdzie na to samo ale chodzi o to zebys nie mmial przesteru na wejsciu

Powrót