• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pasca 2016

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
128
http://pasca.pl/

Witamy,
Wszystko dobre, ale polskie najlepsze. Odświeżona PASCA jest polską, otwartą dla wszystkich grupą skupiającą miłośników muzyki w samochodzie preferujących zawodniczą rywalizację oraz branżowe spotkania towarzyskie podczas imprez car audio.

ktos wybiera sie na zawody w tym roku?

z racji ze SQ bedzie dopiero w 2017 roku domyslam sie ze stali bywalcy odpadaja

samochod kupiony, wzmanciacze mam, to moze i sie pobawie w tym roku troche :D

nie mam pojecia - dopiero zobaczylem link na facebooku, czytam regulamin nowej kategorii i mysle sobie ze mam szanse bo to nowosc i wielu "zawodowcow" moze sie wylozyc :D

a ze wymagania zerowe to wsadzam tylko radio, wzmacniacz, skrzynie i na zawody :D

najblizej nas sa kielce. tam jeszcze mozna podjechac
ale moze dojdzie jeszcze cos bo strona dopiero powstaje

skoro SQ dopiero za rok to moze zdaze cos zbudowac ;) (o ile auta nie rozbije/sprzedam/porzuce/spale! :D )

Ty masz fajne miejsca na średniaki w desce z tego co pamietam
Moze byc fajny system
tak i nawet mam juz gotowe kubki na 10cm od UKAsza z Audio-technika :D
mial/ma caddy w ktorym sporo grzebal. ale znowu stoi zajechany (swoja droga, mial ten sam silnik co ja i zajechal go przy ok 600kkm ;) )

Jakie wnioski wysnules?
czyzby ci sami co ostatnie EASCA? kto tam byl i o co chodzi? jakies "jaja" sie dzialy?

Chyba jednak nie ci sami bo Wałbrzych robił Hycek a nie ma słowa o nim przy walbrzychu

nie mam pojecia - dopiero zobaczylem link na facebooku, czytam regulamin nowej kategorii i mysle sobie ze mam szanse bo to nowosc i wielu "zawodowcow" moze sie wylozyc :D

a ze wymagania zerowe to wsadzam tylko radio, wzmacniacz, skrzynie i na zawody :D
W takim razie moje auto ma szansę wygrać w przedbiegach :)

Powrót