• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Peerleessa SLS-10 - kolumny.

• Autor wątku Autor wątku mk20
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Czy głośniki Peerleessa SLS-10 do kolumny 3 drożnej zagrają prawidłowo (niski bas) czy jednak zastosować 2 X18 Vify. Chodzi mi o kolumny z naturalnym nisko schodzącym basem. Pomieszczenie do słuchania to pokuj 25m2.

mk20, ale gafy walisz.Po co są publikowane dane,charakterystyki?Jeśli nie potrafisz z nich skorzystać to lepiej kolumny kup w sklepie.

,,mk20, ale gafy walisz,, - napisz na czym polegaja moje gafy bo pytam sie tylko czy to ma sens. Chce wyeliminowac suba.

Jak wyżej,czytaj troche chłopie.Dokumentacja wszystko powie.A suba wyeliminować...zależy jakiego :)Bo może być bardzo ciężko.;

czytac umiem ale nigdzy nie słyszałem tych głosników myslałem nad beyma 12br 70 albo ten sls 12"

Co lepsze do muzy dynamicznej tzn techno

Witam,
Tak krótko. SLS269 można użyć przede wszystkim w 3way, a SLS315 tym bardziej.
Trzeba co najmniej wybrać odpowiednią aplikację.
Pozdrawiam, Piotr01

Dobry glosnik to taki glosnik ktory zagra tak jak mu utwor nakazuje, to nie stx ktory gra takim samym matowym basem w kazdej piosence... Zapytaj Przemka i Tato Turbo oni maja SLS10" co prawda w subach ale o brzmienie mozesz sie dowiedziec.....

Powrót