• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Peying - subwoofery, co sądzicie ?

• Autor wątku Autor wątku Away
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
moge powiedziec tak-jeden z lepszych chinskich badziewi..
Nie oczekuj duzej jakosci ale jest lepszy od ltp, voicekrafta i innych noname..
mozna go porownac to najtanszych produktów lepszych firm. Parametry T/S duzo odbiegaja od norm.

Zrobili democar na nissanie 350z, podobno nie grało to źle, ale dla mnie chińszczyznę uprawiają, co na swoją niekorzyść podkreślają czerwonymi membranami z wzorem pajęczyny itp. Znowu dedykowane systemy pod konkretne marki czy modele mają dobre opinie, lepsze niż fabryczne i dobrze wykonane, więc ciężko ich jednoznacznie ocenić.

ja miałem głosniki 16cm w aucie i powiem ze porazka, efektywnośc miały marna, ogólnie jakosc dzwieku taka sobie, osobiście nie polecam, ale u mnie grały pod radiem, wiec to raczej mizerna ocena:)

panowie, kazda marka ma w swojej ofercie tanie badziewia i cos konkretnego

macalem kilka glosnikow tej marki ale sluchalem tylko jednego
prawdopodobnie bylo to PEIYING PY-BL300A10
cisnienie robil niesamowite. ale zejscia fatalne i strasznie monotonny

drozsze wzmacniacze tej firmy to dobra alternatywa dla kogos kto nie uznaje uzywek

amdr napisał:
dla mnie chińszczyznę uprawiają, co na swoją niekorzyść podkreślają czerwonymi membranami z wzorem pajęczyny itp.
niestety nawet i STX powinien cos takiego miec w swojej ofercie. dlaczego? poniewaz taki badziew sie sprzedaje :P

Powrót