• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pioneer PIONEER DEH-P6800MP

Reakcji
0
kupilem sobie to radio ale nie wiem jak w nim schowane pokrętło regulacji poziomu głośności Pop-up(w instrukcji tego nie ma)

wiem,ze wielu wyda sie to głupie ale nie dawno kupielem sobie takie radyjko i na opakowaniu jak i sprzedawca mowil ze jest chowana gałka(do podgłasniania).W instrukcji jednak nie znalazłem na ten temat info a chciałbym wiedziec czy cos takiego wogóle jest możliwe a jesli tak to jak to sie robi

simon_88, to jest fajne radio ktore ma pelno bajerow. jezeli sobie nawet nie radzisz z pokretlem to nigdy nie wykozystasz jego funkcji.
kolega niedawno sobie je kupil i 2 godziny siedzielismy z instrukcja zeby wszystko sprzwdzic (2 dyplomowanych technikow :razz: )

Powrót