• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pół roku katorgi czyli podłogówki by damiani :)

caly pokoj jest wypelniony muzyka, obojetnie gdzie sie stoi
wiec chyba dobrze ? :) szczeze mowioc to nie probowalem ich inaczej ustawiac :D (specjalnie zostawilem ta sciane bez mebli)

To że w każdym miejscu słychać muzykę to raczej nic dziwnego :razz: Chodzi mi o rozmieszczenie poszczególnych dźwieków/muzyków na scenie. Bo nie chce mi sie wierzyć, że w każdym miejscu pokoju scena jest taka sama.

ja na swoich ARN 150 + SC10N w dość silnie wytłumionym pokoju jakąś tam scenę mam. Wiadomo, że to jeszcze nie to, ale myślę że lepsze efekty uzyskałoby sie z tych 188 przy innym ich rozstawieniu. Zależy jeszcze czego słucha autor tego wątku. Bo jak techno z kompa to rzeczywiście rozstawienie kolumn może nie mieć większego znaczenia.

dzieki za zmieszanie z blotem :) wlozylem w te kolumienki cale serce i portfel, naprawde sie staralem i zrobilem konstrukcje na max moich mozliwosci
mam prozbe, mogli byscie mi juz tego nie wypominac? :)

a kolmienki od jakiegos czasu stoja nie uzywane, nie mam czasu zeby zasiasc i sobie posluchac... co do muzyki ro slucham wszystkiego co mi sie spodoba, nie mam szczegolnego upobania do czegos konkretnego :) ostatni spodobala mi sie enya i nawet niezle sobie kolumienki radza, przynajmniej mi sie podoba (a ze nie mam z czym porownac to juz inna historia ;) ) scena moze i bedzie ale najpierw musi byc cos odpowiedniego do napedu bo na razie to tragedia ....

damiani napisał:
nie mam czasu zeby zasiasc i sobie posluchac...
przeciez mozesz wlaczyc muzyke i robic to co masz zrobic...
damiani napisał:
ostatni spodobala mi sie enya i nawet niezle sobie kolumienki radza, przynajmniej mi sie podoba (a ze nie mam z czym porownac to juz inna historia )
oj wpadnij do mnie posluchac :mrgreen:

Ale ja nie mówię o kolumnach, że są beee bo akurat sam mam bardzo podobne tylko o ich ustawieniu.

Powrót