Tak to jest jak sie nudzi i za wiele gratów w koło.Po pelniłem,niby czysto matematycznie ,jednak dało to ułamek zadowolenia.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Za wiele tu nie ma co pisać,wszystko na ten temat można znaleźć w sieci i literaturze.Pawel S. napisał:napisz cos wiecej o tym
Tak,mój pomocnik :smile:Pawel S. napisał:p.s. Twoj dzieciak??
to fajnie ze Twoje dzieci czegos sie naucza juz w tym wieku :wink: ja w podobnym wieku tylko wbijalem gwozdzie :sad: ale w mojej konstrukcji domkach na drzewie :mrgreen:umberto napisał:p.s. Twoj dzieciak??
Tak,mój pomocnik
Proszę się nie śmiać,to LG z odzysku.co to za glosnik?? mierzyles go ??
Wadą na pewno jest rozmiar obudowy,pewna komplikacja w budowie i co za tym idzie wyższy koszt.Ale wydaje mi się że warto.Ja po tym wstępniaku mam chęć sięgnąć po lepszy wooferek i zbudować TL już na zupełnie poważnie.a czy poza osagnieciem glebszego basu sa jakies wady takiej obudowy?? bo na audiomani byl projekt z usherem w roli glownej wiec... szkoda tylko ze czasu niemam
:shock: z checia to przetestuje :wink:umberto napisał:Ciekawym i tanim rozwiązaniem wydaje mi się wykorzystanie również tańszych głośników pokroju np.arn150 czy xw.Przy poprawnym wykonaniu na pewno sub stanie się zbędny.
tu sie nie zgodzetakero napisał:kawał mięczaka