• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Poczatek zabawy z DIY sub na gdn 30/120/1

Okleine lakierowałem 1 cienutka warstwa lakierum bezbarwnego w sprayu i jest ok.... Wiem ze sie kurczy jak sie jezdzi goracym zelaskiem a ono ma byc "ledwo ciepłe" zeby klej dobrze przysechł

pizdzik, bzdury gadasz :) ten klej pod okleina nigdy do konca nie wyschnie, jak juz to sie utleni jak go zostawisz bez warstwy ochronnej :) a cieniutka warstwa lakieru co najwyzej moze popsuc caly efekt bo po kilku miesiacach zacznie odlazic - zalezy jeszcze na jakie warunki bedzie wystawiony

UWAGI MODERATORA
rumak_2006 napisał:
A prosił Cie ktoś o zdanie???Opinie zostaw dla siebie i uważaj na słowa.Znalazł sie święty
rumak_2006 napisał:
Mnie to nie obchodzi ile on jest na tym forum dla mnie moze być nawet 10lat, nierozumiem po co sie wtrąca skoro moder już zareagował??A z taką gadką to on moze do swoich starych a nie do mnie :twisted:
Sam uważaj na słowa i przestań te głupie offtopy walić bo dostaniesz 3 warna skoro dwa poprzednie Cię niczego nie nauczyły...

zokleiną z castoramy daj sobie spokój. widać na niej każda nierównośc kazdy pyłek. ogólnie duo z nia babrania

Odłóż trochę gotówki i połóż fornir, naprawde warto (głośnik spoko i buda ok więc szkoda to kaleczyć okleiną).

Ps.
Proszę moda o oczyszczenie tego wątku z offtopów i zaprzestanie zbędnej dyskusji.

Takero rumak ma rację, po co inni go nachodzą PO FAKCIE jak już go ukarałeś. Jakby mnie tak inni zaczepiali tez nie dał bym sobie pluć w twarz. A ty?

Ale rumak już nic więcej na ten temat nie pisz, bo dostaniesz i 3 warna.

quake rure BR mozesz kupić łatwo na necie, polink.com.pl najbardziej polecany.
Troche małą budę dałeś dla tego głośnika 66L to ja mam dla 25/80 i gra szybko i bez zamuły. 30stka poradzi sobie z 85L na miękko. Jeżeli odczuwasz mało basu, ale to musisz cała budę wywalić :P

El_liero, zaraz to Ty warna dostaniesz bo jesteś kolejną osobą która ciągnie ten bezsensowny offtopic.
El_liero napisał:
po co inni go nachodzą PO FAKCIE jak już go ukarałeś.
Jeśli nie zauważyłeś to nie było po, ale przed ów faktem. Vipera zbulwersowało to co napisał rumak_2006 i słusznie, a następnie wyraził swoje zdanie.
Ostatnio zmieniony przez takero 2008-04-18, 23:07, w całości zmieniany 1 raz
Viper napisał:
Wysłany: 2008-04-18, 23:04
Od teraz każdy kto choć wspomni o ww temacie dostanie warna.
EOT

Powrót