• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Poczta na diyaudio.

Z tego co wiem to poczte maja tylko zasłużeni jak narazie, co coś zrobili dla działania i funkcjonowania tej strony.

jak siedzą cały czas na audiomanii, to nic dziwnego, ze nie mają czasu tu zaglądać...

A ja wam coś powiem. Ta strona nie jest stroną komercyjną, nie zarabia na siebie, miejsce na serwerze kosztuje, domena też. Co z tego...... a to, że jak się nieraz o tym przekonaliśmy, z przyczyn niezależnych, od nas, od moderatora, czy też właściciela strony są częste awarie, ile razy strona zmieniała adres. A co za tym idzie nie działałaby też poczta, a poczta, do której nie mamy dostępu jest bez użyteczna moim zdaniem. Pada baza danych, i wszystkie wiadomości znikają, nawet te nowe nie przeczytane, które mogą być bardzo ważne, bo @ to teraz wszędzie się używa.

Mam pocztę już 6 lat na komercyjnym serwerze, stale ten sam adres i to sobie cenię :)

Powrót