• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Podrecznik Visatona. 17,5Mb. Potrzebne miejsce na serwerze.

• Autor wątku Autor wątku esh0
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
1
Zeskanowalem cala ksiazke Visatona, jednak jest to 20Mb jpg'ow. Nie mam czasu bawic sie w OCR ani zmiany rozdzielczosci zeby mniej zajmowalo, wiec jezeli ktos ma miejsce na jakims serverze to z checia wysle mu i niech on da link da forum skad mozna sciagnac. Ew ta osoba (lub inna) moglaby sie pobawic w OCR lub cos w tym stylu, chociaz jakosc skanow moze sie nie nadawac do ocr, natomiast do wydruku, lub czytania z kompa - jak najbardziej.

Spakowany plik to 17,5mb.

wyslij mi na qbas2(at)o2.pl

umieszcze na szybkim serverku i dam linka tutaj :)

jak juz napisalem ocr robi adasko, najwyzej skontaktuj sie z nim zeby mu pomoc w pracy. a narazie czekajcie az qbus umiesci gdzies to co mu wyslalem.

wybaczcie ale nie moge kazdemu wysylac 10mb co chwile bo mam tylko skrome neo, gdzie upload nie jest jakis kosmiczny.

wyslalem qbusowi i adaskowi.

teraz wysylam na mail souL'a...troche to trwa.

o widze ze souL umiescil na ftpie, tak wiec ja juz nie bede rozsylal (no chyba ze tkos sie uprze ;) )

zycze milej lektury

Przerobiłem podręcznik na tekst i z 24 mb zrobiło się 2,6 (tekst nie jest doskonały wiec wszelkie poprawki mile widziane ) plik właśnie leci do wszystkich osób które podały maile.

Właśnie przeczytałem posta Sound Wav'a :) szkoda tylko mojej pracy było ale mówi sie trudno.

Powrót