• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pokój AVS2018 - organizacja.

tomekk_

Woźny
Członek ekipy
Reakcji
109
Siema,

Pan Adam Mokrzycki ruszył machinę organizacyjna AVS2018, cennik:
383bb19c6eec66c68f40680f08187ed6_1529909571.jpg

My mieliśmy pokój 'Superior'.
Pokój 'Superior+' to np. ten pokój obok naszego - 406, gdzie koledzy z polskiej firmy mieli te eliptyczne Scany.
Zaś apartament to przykładowo pokój 401, tam gdzie bodajże wystawiał się Pylon.

Osobiście, szedłbym w ten sam pokój - powód?
Jesteśmy community DIY i nie jestem do końca przekonany żebyśmy musieli zajmować kluczowe pokoje regularnych firm.

Z kolei, pokój 'Superior+' nie robi wrażenia, jeśli miała być to zmiana to raczej na 'Aparatament'

Co myślicie?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ceny netto.

Moim zdaniem taki pokój jak w poprzednich latach wypełnia w 100% naszą misję na AVS.
Chodzi przecież o to aby się spotkać i pogadać, bardziej pokazać co tam budujemy, niż robić show i z kimś się ścigać :)

Yap. Nie ma raczej sensu udowadniać nie wiadomo czego.

Co od organizacji, w tym roku odciążyłem Karola, tak wiec pokój ogarniam ja.
W pokoju mogę siedzieć przez cała wystawę, no problemo.
Będę potrzebował pomocy z zakresu montażu gratów na miejscu i sprzętu na wystawkę.
Szukam chętnych do pomocy. Ale to pewnie zostanie doprecyzowane po wakacjach.

Wiem, ze ekipy z zeszłych lat nie będzie, przynajmniej nie wszyscy.

Moim zdaniem taki pokój jak w poprzednich latach wypełnia w 100% naszą misję na AVS.
Chodzi przecież o to aby się spotkać i pogadać, bardziej pokazać co tam budujemy, niż robić show i z kimś się ścigać

Yap. Nie ma raczej sensu udowadniać nie wiadomo czego.

Zgadzam się w 100%.
Nie ma sensu aby coś udowadniać, a tym samym przeszkadzać firmom które się tam wystawiają.
Tak naprawdę to jest ich impreza a my jesteśmy tylko "po koleżeńsku".

Ja w tym roku odpadam z plakietki wystawcy, nie mam co pokazać no i chciał bym też zwiedzić całą wystawę i coś dłużej posłuchać, a niestety będąc wystawcą tego zrobić się nie da.
Bocian z tego co wiem też odpada w sumie z tych samych powodów.

Ale spokojnie, zajawka nie minęła, za rok znów mógłbym być w ekipie... a w tym też będziemy pomagać i jeśli będzie trzeba to coś tam przywieziemy (absorbery).

Nocleg w Emce zapewne znów będę organizował, ale to po wakacjach.

Ostatnia edycja:
Liczę na pomoc i parę wkrętów, ew stolik + absorbery. Siedzenie biorę na klatę.
Będziecie wolni jak ping-pong ;)

Na razie wysłałem do pana Adama formularz zgłoszeniowy, będę miał informacje ze pokój nam się dostał - uruchomię zrzutkę.
W tym roku będzie drożej, jestem osobą prywatną ale zadecydowałem że kwota zostanie zaokrąglona, natomiast resztę wpłacę z własnej kieszeni.

Powrót