Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trzymaj się od tego sprzedawcy jak najdalej...Bo zamawiałem u --Killer--a.
ARN 188/05/8 i SC10N
Ten SLS 10 zły nie jest ale TIW 200 to według wielu wyższa liga.
Wydaje mi się że najwygodniej będzie sprzedać kolumny i zbudować cale kino od podstaw.
Trzymaj się od tego sprzedawcy jak najdalej...
TIW to już Hi-End, ale przypuszczam, że w kinie o kaliber większy, nastawiony na potężne zejścia SLS 10 go zje. Co innego w muzyce, gdzie TIW powyżej 40hz zagra na pewno dużo lepiej od SLS. No chyba, ze byś miał np. 2x TIW, i lekko podciągnął najniższy bas
Pokój 12m2, pierwsze podrygi już z większym wykopem niż zamknięte S16 w 23 litrach.
Nie wiem jakie Xmax ma SLS10, bo producent nie podaje
jak dla mnie 8' a 10' to już przepaść pomiędzy "małymi głośnikami", a "dużymi glośnikami" 8' przy 10' wygląda jak zabawka.
Jak już wydawać tyle pieniędzy na suba to moim zdaniem lepiej jest kupić dwa TIWy 300 i zrobić na nich TLkę według projektu Visatona. Nie będziesz musiał używać korekcji bo taka TLka ma -6dB na 18Hz2x XXLS 12 w zamkniętej z korekcją od 20hz. Kiedyś sie tego dorobie