• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pomoc w doborze glosnika

Reakcji
2
witam, ostatnio znalazlem w szafie... u siostry;) stare kolumny tonsila niskotonowki nie nadaja sie juz do niczego ale za to dalem rade wykrecic takie: GDWK 9 / 80
i teraz pytanie do was... co mogl bym do nich dobrac, na srednionisko??
visaton raczej odpada mam juz na nich kino, tonsil jakos nie jetestem przekonany, jak i arn bo na teslach juz cos robilem :) zastanawiam sie nad AX, chyba ze ktos z was ma jakis inny pomysl??

ax - można, ale po co skoro masz taką wysokotonówke ? :)
poszukaj czegoś ciekawego na allegro najlepiej skoro nie chcesz taki banalny być :)

dzieki Takero juz z Toba dzis mowilem i troche dales mi do myslenia :)
ale czekam rowniez na inne propozycje ;)

DeKeR napisał:
niskotonowki nie nadaja sie juz do niczego
a co si z nimi stalo??
jezeli padlo zawieszenie to regeneracja i za grosze masz glosniki ktore mozesz odsprzedac. jezeli tego nie robiles to wpadnij do mnie to Ci pokaze. :wink:

niestety basow nie bralem od siostry wiec watpie aby jeszcze byly u niej...
chyba zrobie tak jak mi takero mowi... sprzedam wysokie i pozbieram kase i cos wymysle fajnego na czyms fajnym :)

temat juz nieaktualny....

Powrót