Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam powoli szykuje sie do zabudowy vectry b w 2 glosniczki es 300 i 2 glosniczki es 250 i tu nasowa sie moje pytanie czym to napedzic mysle albo na jbl albo audiosanem a co wy proponujecie??
mysle ze 2 wzmaki JBL'a GTO 75.4 by stykly po zmostkowaniu ma kazdy chyba po okolo 2x300W moze troszke mniej, wiesz napewno jaki to wzmak ten czarny z przezroczysta dymiona pleksa
takero, kasa nie ma tu az takiego znaczenia ona zawsze daje sie jakos zorganizowac projekt moze byc przeksztalcony w 2 es 250 i 1 es 380 wisnia, co do wzmaka to GTO 75.4 odpada mam zla opinie na temat tego wzmaka mysle bardziej nad GTO 301.1 lub GTO 601.1
audiobahn jest bardzo pradozerny i maly spl ma za ta kase wolal bym JBLa W15GTi 800W RMS 5000W MAX super glosnik wiem bo slyszalem go..... przy dobrych lotach za 2tys mozna go wyrwac
ale chyba tomck ma dojscie do tanich hertzow dlatego je pewnie bierze
za ta cene mozna tez z DLS'a cos wybrac a nawet XXLS by sie znalaz a juz najlepiej to za 1200zl-1500zl zdazaja sie na allegro EARTHQUAKE MAGMA 15" to sa dopiero rasowe woofery
cos mnie sie zdaje ze tomck chce zrobic bardziej pokazowa zabudowe niz grajaca mowie tu o pomysle i stosunku ceny do jakosci ale EARTHQUAKE MAGMA 15"+Membrana Bierna i wysadza czlowieka z samochodu przez zamkniete drzwi..... slyszalem w VW POLO
JBL z serii GTi jest naprawde super cena troche odstrzasza- mowie tu o glosniku
rowniez mysle przyszlosciowo magik o wzmakach audison'a steg'a jl'a a i orion wpadl mi w oko ale nie wzmak tylko woofer
aryan, ja mam troszke wieksza zniszke niz 20% wisnia, co masz na mysli mowiac ze chce zrobic zabudowe bardziej pokazawa niz grajac co masz do hertza a co do gti to bede musial za niego nico wiecej zaplacic
mysle ze pokazowa bo chcesz uzyc 3 glosnikow z czego jeden duzy i dwa mniejsze, obudowa pewnie mdf + laminat, duzy glosnik po srodku, mniejsze po bokach jak w jakims demo car
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.