• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomoc w wyborze sprzętu

Reakcji
0
Witam.
Kuzyn poprosił mnie o pomoc w wyborze sprzętu w cenie 500-700zł.
Interesuje go radioodtwarzacz DVD (z divx), duży wyświetlacz, możliwość podłączenia w późniejszym czasie dodatkowego wyświetlacza.
Znalazłem coś takiego:
Link1 +jakiś wyświetlacz,
Link2
Link3
Link4
Link5

Ewentualnie kenwood kvt-m700 + jakaś zmieniarka z 650zł (nie znam modelu, rzekomo z Divx).

Proszę o porady.
Chilihead.

[ Dodano: 2010-01-19, 15:47 ]
P.S. nie zmieniarka tylko DVD centurion do tego kenwooda.

Myśle że to radio fiyrmy PEIYING będzie dobre. Firma troche znana i porządna wedlug mnie (przynajmniej jeślichodzi o produkty które miałem okazję przetestować). Cena nie wygórowana, więc myśle żę razem z wyświetlaczem wyjdzie około 500-700zł.

Witam! ;-)

Moim zdaniem żadne z tych, bo ani to nie gra, ani wygląda. Jeśli tak bardzo musi być to któreś z tych radi to potarguj z gościem i weź JVC - chodź i tak to żadna rewelacja i ogólna strata kasy.
Za te pieniądze można mieć lepszej klasy sprzęt, no chyba, że musi być "szpan" i wyświetlacz na pokładzie :razz:

Pozdrawiam,
Krzysiek191022 :wink:

To co podałem to przypadkowe urządzenia, z funkcjami które są wymagane. Nie musi być któreś z powyższych.

Powrót