• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pomocy jaka obudowa do alphard xe lw 1000 200w

• Autor wątku Autor wątku mmm
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

mmm

Reakcji
0
Mam alphard xe lw 1000 200w nic więcej o nim nie wiem chce z tego zrobić kolumne z niezłymi basami to będzie moja pierwsza w rzyciu kolumna i nie wiem jakie ma mieć wymiary pomożecie??

tylko ja niechce z tego robić sub tylko zwykłe kolumny i niewiem jaką obudowe do niego walnąć

to juz kurwa tzeba byc konkretnym leniee:/sciagnij sobie winisd wklep parametry, posymuluj poczytaj forum.A nie tak wyjezdzasz ze 'chcesz zrobic kolumne" chlopie nie tylko ty chcesz,a tak pozaty ja bym sie tego badziewiu nie chcwycil :]

taki właśnie jest problem że do tego shita nie moge znaleść parametrów i nie dokońca leniem poprostu mój skil w nagłośniemiu jest równy 0

Ale super hiper fajne powitanie.Sie mi podoba.A tak wogóle to niech admin zdejmie ten przycisk "szukaj" bo i tak każdy go w du*%^ ma.Wtedy będziemy kierować bo nie będzie tłumaczenia.
A tak ogólnie mmm masz fajowy głośnik.Pozdrawiam.

Powrót