kumpel ma takie radyjko, tylko firsta ... [ sa poprostu pewnie inne napisy tylko ] ... i gra to hm... mi sie nie podoba... a jakiegos super czulego sluchu nie mam... bass jest strasznie suchy, twardy... wysokie i srednie tony tez... poprostu taki matowy dzwiek

... no ale cóż... jak zalezy ci na kasie, to bierz... sam bym pewnie cos takiego do siostry do samochodu wstawil, bo lepszego jej nie potrzeba.. "byle mp3 czytalo" ...
[ Dodano: 2005-04-10, 22:21 ]
umberto, 90% spoleczenstwa, poleci na to, ze radio odtwarza mp3... dla wiekszosci ludzi to przenosi radio juz do "wyzszej klasy" ... jedni sa tez takiego zdania, ze wszystko gra tak samo, a placi sie tylko za marke...
a ja wam powiem jeszcze jedno.. moj ojciec bral wlasnie mediona dvd, aparaty cyfrowe, odtwarzacze mp3... tak mniej wiecej po 200szt kazdego... bo rozdawal to na nagrody.... i zawsze ktos marudzil, ze a to mu sie marka sprzetu nie podoba, a to zle odtwarza, a to aparat zle zdjecia robi, albo mp3'ki sie zacinaja... i wiecie co? mieli racje

sam wzialem sobie taki jeden aparat dla zabawy.. lezy w szawce ... zreszta gdzies na tym forum sa nawet zdjecia nim robione...
wlasnie takie rzeczy, niemarkowe... to sa raczej zabawki, ktore mozemy sobie kupic, jezeli wiemy ze to kilku dniach uzywania nam sie to znudzi i poprostu odlozymy.. ale nie do takiego czegos jak samochod-radio, gdzie uzywamy tego na codzien, a wiemy co to jest jakosc dzwieku

...
osobiscie nie polecam takich rzeczy - przedzej czy pozniej przekonamy sie ze bylismy w bledzie wybiarajac rzecz jak najtańszą... jednak wiem, ze nie kazdy moze sobie pozwolic na pionnera, sony, jvc... ja to rozumiem, wiec na pewno nie czepiam sie gdy w samochodzie zobacze First'a ...
uch.. przepraszam za offtopic

ale mi sie dzis zbiera na pisanie