• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Pomocy !!!

Reakcji
0
Witam jestem tu nowy i mam problem mianowicie niedawno dostałem od kumpla głośniki z mercedesa w210 (jes to ten z tylnej półki firmy nokia służące za subwoofer) i tu problem jedyne co wiem o tym głośniku to że jest na zwrotnicy :) ale nie wiem w jaką skrzynie to wstawić chodzi tu o rozmiary itp. a chcę zrobić z tego subwoofer do swojej Skody Octavi I Ci którzy spotkali się z tym autem to wiedzą jakie jest tam granie :( i tu moja prośba czy ktoś zna jakieś parametry tego głośnika żebym mógł wyliczyć rozmiar skrzyni albo jakoś pomóc mi w inny sposób???:(

A skąd mamy to wiedzieć skoro nawet nie wiemy jak to wygląda...? Jakiś model i zdjęcie poglądowe by się przydało...

Powrót