• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Porada :-) jak rozmieścić głośniki w Golfie 3 :-)

Reakcji
0
Witam :-) Nie mam zielonego pojęcia jak rozmieścić głośniki :) może coś takiego :) z tyłu w pułke wstawić zestaw 3 drożny i jakiej firmy może Hertz a na przód 2 drożny co o tym sądzicie :) a jak to zły pomysł to jak ......... bo nie mam pojęcia :-p

po co wstawiac w polke glosniki czmu to sluzy czy moze mi ktos to wyjasnic??

na podszybie lub slupki glosnik wysoko tonowy polecam neodymy tonsila w drzwi wsadzic 16 cm midwoofer i to wysterowac najlepiej z odregnych kanalow w radiu wykorzystasz jego moc co do joty a i dobrac efektywnosc bedzie latwiej

do bagaznika dac subwoferk mozesz dac nawet na 20 cm glosniku moze herz es 200 albo cos z alcona albo beymy i masz gwarancje uszyszenia dziwku dobrej jakosci z ladna scena

Wielkie dzięki a jaki wzmacniacz do tego suba :-) ?? bo mam w sumie 1500 zł radio już mam :-) i musi kasa starczyć na głośniki i wzmak :-)

Powrót