Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Poszukiwanie ludzie z Gliwic chętnie na zlot diyaudio...
Czy jest tutaj ktoś (oprócz mnei i MarkaW) z Gliwic i okolic kto chciałbym jechać na zlot ?? Niech się wpisze to moglibyśmy siedogadać i jechać całą grupą taki ...pre-zlot w pociągu
Hmmm do mnie z zielonej dojedzie hugo i razem z Opola wyruszamy
Wiec nie wiem mozna sie dogadac. A czym smigacie moze jednym autem lub na dwa jak bedzie wiecej osob
Mozemy sie dogadac. Samemu to troche glupio sie jedzie i drogo .
Musze wrzucic trase do mapy polski i sie zobaczy z reszta do opola macie 40 minut pociagiem
EZO ja zmuszony jestem pociagami.Wovo mowil ze do Opola dotrzemy a pozniej jak chcesz.No chyba ze wszyscy pociagami wiec nie ma znaczeni aczy spotkamy sie w Opolu czy w Gliwicach.
kur.. za przeproszeniem może Ezo tą swoją furą bedziesz jechał przez Głogów to bym sie zabrał do bagażnika bo bym sie przejechał a u mnie w rejonie to niema chętnego lub niema wogóle wiary na forum :/
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.