• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Poszukiwany serwis audio Wroclaw

Reakcji
0
Siemanko,
Jako ze moj wzmak ostatnio zaczyna mocno trzeszczec, to szukam "lekarza" aby go z tej choroby wyleczyl. Choroba objawia sie trzeszczeniem kanalow w trakcie pracy/grania, na kazdym trybie m. in. Tuner, cd oraz wejscie optyczne. Kiedys pomagalo przelaczenie trybu na sasiedni i powrot na wlasciwy. Odnosnie optyka, choroba polega na przerywaniu sygnalu.
Czy ktos ma jakis serwis z polecenia, ktory ogarnie temat, ale nie zacznie wymieniac polowy bebechow?
Najlepiej gdzies we Wroclawiu, ewentualnie niedalekie okolice
Z gory podziekowal za pomoc ;)

Zapytaj w Axlu na Dworcowej, któryś z tych sklepów zajmuje się audio. I coś mi się obiło o uszy, że ponoć ktoś ze sklepu na Tęczowej też się tym zajmuje.

To nie trzeszczy potek? Jak sprawa jest w miarę prosta to możemy się dogadać ;)

może Swest lub Pasca?
tzn? :???:

Zapytaj w Axlu na Dworcowej, któryś z tych sklepów zajmuje się audio. I coś mi się obiło o uszy, że ponoć ktoś ze sklepu na Tęczowej też się tym zajmuje.
juz pytalem, sprawa wyglada tak, ze wyjmuja potki, psikaja kontaktem i skladaja do kupy, a jeszcze zostaje sprawa DACa, ktory rowniez przerywa. Tutaj juz bylo gdybanie (cos na zasadzie, uda sie albo sie nie uda), odniosłem wrazenie, ze nie bardzo chcieli powiedziec co i jak i dlaczego ;)

Mam dostac jeszcze nr do kogos z Wrocka, jezeli temat nie zaskoczy, to Soniak pojedzie do...
Warszawy :rolleyes:
Czyli zalozenia z pierwszego postu poszly w... :flapper:

https://www.facebook.com/SerwisAudio24/
lub zapraszam do kontaktu tutaj na pw

Cytat Zamieszczone przez MaLyNsS Zobacz posta
juz pytalem, sprawa wyglada tak, ze wyjmuja potki, psikaja kontaktem i skladaja do kupy,
czyli dodzwoniles sie nie do serwisu audio

Axele oraz Teczowa maja calkiem nienajgorszy asortyment jesli chodzi o elektroniczne sklepy uliczne, do tego, w jednym z Axli Pan Tomasz uzbieral calkiem niezla kolekcje uzywanych sprzetow audio na sprzedaz :)
Informacja
Uwaga, Axele sa dwa, Axel i Axel 2... Oba dzialaja niezaleznie od siebie... ;)

Baaaardzo wielkie podziekowania koledze Bumpalump za pomoc w ogarnieciu sprzetu, a jeszcze wieksze dzieki, ze zrobil to z dnia na dzien :biggrin:

Powrót