• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

poszukuje tych utworków

• Autor wątku Autor wątku yeti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
poszukuje tych utworków jak ktoś ma to proszony jest o kontakt inne remix też mile widziane

DJ Driver - Supercar (Those 2 Club Mix)
Ultra Devoted - Time Of Our Lives (Stonebridge Anthem Edit)
Love Inc - Into The Night (Hannu Club Mix)
Deepest Blue - Give It Away (AC Seven Cut)
D-Side - Invisible (Lifstylerz Club)
Pink - God Is A DJ (D-bop Remix)
Jason Nevins Feat Holly James - I'm In Heaven (Club Mix)

emule znam tylko że siedze głęboko w sieci wlan i dostaje niski ID przez co jestem daleko w kolejce zwykle ok 80 miejca albo dalej więc odpada z Soulseek jest podobnie

DC++, Torrent, od biedy Kazza?

pozatym, jak jestem w Gdansku, to mam tak samo ze mam na mulu lowid, ale jakos nie narzekam z tego powodu, tylko zostawiam kompa z emulkiem i w koncu sciagnie...

kazza nie ma żadnego, z Dc++ jest problem z udostępnianiem w większości trzeba udostępnić więcej jak ja mam twardziela, na torrencie napewno niema a pozatym to że masz tak samo to nie wiem czy bo umnie to wygląda tak serwer -> nadajnik wlan -> przkaźniki wlan -> ap -> i ja z moją anteną, a pozatym to są rzadkie utwory które ciężko ściągnąć i mi tu nie filozofuj ściągnij sobie z ... ja się tylko zapytałem czy może ktoś ma a nie skad ściagnać jak nie masz to nie pisz nic

EDIS, na soulseek nie ma wszystkich tych utworów

ja mam modem i na emule siedze, zarzuce tytuły to po 40 godzinach zacznie sie cos ściągac, mój modem the best tyle co on już bajtów z neta zassał to powinien już dawno na emeryture iśc ale kurde niekrakam nic :P

Ja tam też mam lowID na emule tylko że ja nie korzystam z emule tylko z klasycznego eDonkey :D Niby gorszy jest od eMula a jednak na lanie œmiga :D mp3ke jak jest sporo Ÿrudła to œcišgam w 5 minut :D Także jak Ci eMule nieciekawie działa to zainstaluj eDonkey. Pozdrawiam

Overclocker, wszystko ładnie pięknie jak masz dostępnych po 100 użytkowników z tym plikiem ale jak masz 1 to się zaczekać idzie rady macie dobre ale spróbujce ściągnąć któryś z tych utworów a szczególnie tego DJ Drive - Supercar

Wszystkie wyzej wymienione piosenki znalazłem w przeciagu 3 minut a sciaganie ich trwalo jakies 15 minut. Co używam DC++ tam jest wszystko co chcesz jedyna wada jest to ze trzeba udostepniac pliki ja udostepniam 50Gb i prawie na kazdy hub moge wejsc

Powrót