Mam taki przetwornik - alphard lw1200 i chcialbym zrobic z niego taki subwoofer jak ze strony mdcs'a http://www.mdcs.elektroda.net/lw1200_2/lw1200.html Co myslicie o tym projekcie? Jaka obudowa najbardziej sie wg. was do niego nadaje?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oj duzo glosnikow. ale powiedz najpierw jakie masz kolumny i ile kasy na wzmacniacz do suba?Bekcs eKm napisał:w takim razie co proponujesz innego w cenie do 200zl?
szkoda że w closed nie bardzo go słychać, szczególnie że napędza się go tanimi i słabymi wzmakami, dlatego wolałem trzęsienie ziemi do kina w br ;]Pawel S. napisał:w odbudowie zamknietej to nawet calkiem przyjemnie brzmialo... jak na alpharda oczywiscie ale niebylo tragedii.
jego wogole ledwo co slychac :razz:takero napisał:szkoda że w closed nie bardzo go słychać
no to przedstaw nam jeBekcs eKm napisał:w stereo mam bardzo stare heco sound-master35 pewnie nikt z was nawet o nich nie slyszal
no to olej alphardaBekcs eKm napisał:chcialbym do nich zrobic suba ktory nie koniecznie musi byc glosny, wazne zeby ladnie gral
lepszego? tak. ale jak masz manie wielkosci to trudno bedzieBekcs eKm napisał:Czy znajde cos lepszego w takiej cenie?