• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Poziomy

• Autor wątku Autor wątku js
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

js

Reakcji
0
Ktoś kiedyś pytał co oznaczają. Oto cytat z forum phpbb:

Level: poziom usera jest oparty na ilosci postow przez niego napisanych.

HP: reprezentuje aktywnosc usera. max hp oparte jest na levelu,
obecne ho oparte jest na tym jak czesto user postuje.

MP: pokazuje jak szybko user postuje. Max mp jest oparte na levelu,
kazdy post kosztuje mp, z mp czasem mp regeneruje sie

Exp: pokazuje ile user musi napisac postow aby osiagnac nastepny level.

Może to i dobre,ale skąplikowane troche.Poprzednie były stopnie wojskowe.

A mnie się podoba, nie jest to specjalnie skomplikowane, w sumie wszystko jest napisane ;-)

super! mi sie podoba :) ble ble ble juz ktos musi nazekac nie bojcie sie to wam lacza nie spowolni

Moze i fajny bajer i jak to bajer dla jednych zbedny dla innych "cool". Mnie sie tylko nie podoba ze wyswietla sie dwa razy.
Pozdro
Dexter

pierwszy raz widze poziomy numeracyjne na forum! ale to mi sie naprawde podoba! bardzo ladnie teraz wyglada to forum kolorowo!

Spoko - zwlaszcza dla wielbicieli erpegow :) Dobrze ze igod to wytlumaczyl, bo nie czailem hp i mana.
P.S. Pewnie juz gdzies bylo, ale dlaczego igod jest teraz js?

Mialem wczesniej troche racji z tym Mana Points ;) W grach typu RPG Mana tez sie regeneruje i uzycie zaklec,czarow powoduje wyczerpywanie sie jej. Tu na forum jest podobnie. Co jakis czas MP sie regeneruje a kazdy post zmniejsza te wartosc. Mozna wiec sie zorientowac czy uzytkownik pisze duzo postow w krotkim czasie, jezeli tak to MP oscyluje w franicach 0%. Jezeli ktos pisze rzadko to bedzie w okolicy 100% bo zdazy sie zregenerowac.
Pozdro
Dexter

Powrót