• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

pre nr3 wyjście na aktywne kolumny

kolumny z aktywnym dolem w wiekszosci kozystaja z sygnalu dostarczonego do kolumny czyli wysokopoziomowego. Jesli chcesz koniecznie wyjsc z preampu to wystarczy za suwakiem dodac wtornik np na jakims wzmacniaczu operacyjnym.

nowy1, basy będą tylko uzupełniały monitory czy to będą półaktywne 3 drogi? bo jeżeli półaktywne 3 drogi to może jakiś crossover behringera?

Warg napisał:
nowy1, basy będą tylko uzupełniały monitory czy to będą półaktywne 3 drogi? bo jeżeli półaktywne 3 drogi to może jakiś crossover behringera?

półaktywne 3 drogi zastanawiałem sie na behringerem ale droche kosztuje i niemam gdzie postawic na stoliku :)

zastanawiałem sie czy poprostu nie zrobic prostej zwrotnicy z przedziałem 500 hz-60

Powrót